Om Muppcentralen

Jag är en kille som börjar närma mig medelåldern. Sidan ska dock inte handla om framtida projekt i samband med kommande 40-års kris, om hur jag ska hoppa bungy jump, dyka med vithajar, bestiga Mount Everest, köpa Porsche och/eller mc eller skaffa 25-årig flickvän. Snarare ska sidan handla om hur det är att ta sig ur en livlögn som pågått alldeles för länge. Detta blir mitt sätt att ventilera det som pågår. Här kommer det skrivas mer om känslor och upplevelser än om vad jag ätit till middag. Jag har varit sexmissbrukare, eller kanske snarare haft en osund inställning till sex och relationer på grund av rädslor och feghet som jag inte vågat ta itu med. I det värsta kaoset under denna period kom jag även i kontakt med en tjej diagnotiserad med såväl borderline som bipolaritet. I min relation med henne, som pågick i 3½ år, utvecklade jag ett osunt medberoende. Jag sitter nu med en rejäl baksmälla och kämpar för att ta mig ur denna situation.

Tidigare har jag förtryckt alla känslor och mest känt mig förvirrad, tom och ensam. Men sedan julen 2009 har jag äntligen funnit modet att lyfta på locket. Tiden hann ikapp även mig. Jag skalar nu av mig lager för lager och når nya insikter hela tiden. Jag börjar äntligen nå mina känslor. Det märks när jag läser mina egna inlägg. Mycket är sorgligt och beklämmande men det är en mycket intressant resa jag gör. Att äntligen lära känna mig själv. Tidigare har jag mest kopierat mina föräldrars beteende och inte släppt fram mig själv.

Detta är min väg tillbaka till att hantera mina rädslor och få en sund relation till mig själv och andra i framtiden. Du är välkommen att ta del av min berättelse och få en inblick i min tillvaro. Kanske gör du samma resa som jag och kan hitta likheter och motivation. Vi behöver alla mod och stöd.

  1. Marie
    24 augusti, 2011 kl. 16:00

    Se där, en själsfrände! Nice 🙂

    • 25 augusti, 2011 kl. 11:48

      Trevligt, alltid kul att möta en själsfrände även om temat för våra likheter kanske hade kunnat vara något mer lättsmält och hanterbart? 🙂

  2. 13 september, 2011 kl. 11:11

    Kämpa på! En dag i taget!

    • 17 september, 2011 kl. 01:34

      Tack detsamma. Det blir bättre med tiden.

  3. Sasha
    25 september, 2011 kl. 22:37

    Den här bloggen är fantastisk och ett slag i ansiktet på samma gång. Tack för att du delar med dig.

    • 25 september, 2011 kl. 23:24

      Tack så mycket för dina snälla ord. Det är kul om den kan vara till nytta för någon annan än mig själv också.

      • Sasha
        25 september, 2011 kl. 23:31

        Jag antar att det är lite komisk på ett tragiskt sätt att mina tankar när jag läser den här bloggen är att jag vill ha våldsamt sex med dig…

  4. 26 september, 2011 kl. 14:13

    Ödets ironi kallas det förmodar jag eller kanske prövning.

  1. No trackbacks yet.

Lämna en kommentar